Har du behov for catering, ring oss i dag på tlf.: 33 48 27 50

15 år som leverandør av matopplevelser
Meny Indre Havn AS er et supermarked som ligger i Sandefjord. Da vi startet opp for drøyt 15
år siden, hadde vi som ambisjon å være Norges beste leverandør av matopplevelser. Hvorvidt vi har oppnådd dette målet, får være opp til andre å vurdere, men på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi daglig får fra våre kunder og ansatte, kan vi ikke være langt unna.
I alt, inkludert ferievikarer, hel- og deltidsansatte, arbeider det over 100 personer hos oss. Uten våre svært faglig dyktige ansatte hadde vi ikke hatt muligheten til å tilby den servicen som vi i dag gjør til våre kunder.

Kvalitet i alle ledd
Da vi startet opp, hadde vi en tanke om at vi skulle
være et supermarked som det gikk rykter om over hele Norge. For å få dette til hentet vi inn fagfolk
i alle avdelinger, og ansatte kokker fra restaurant-bransjen, konditorer som gjorde at vi kunne starte vårt eget scratchbakeri og en rekke andre fagpersoner. Fruktene av dette høster vi i dag ved at vi med 100 % ærlighet kan si at kvaliteten på produk-tene vi leverer har vært i høysete fra dag én.

Alt under ett tak
Med over 24.000 varer i butikken, en salgsflate på
1900 kvadratmeter og 270 parkeringsplasser finner du det aller meste du har lyst på hos oss. Med en av de lengste kjøttdiskene i Norge, en fiskedisk som får fersk fisk levert 2–3 ganger om dagen fra Brødrene Berggren, et av Norges største utvalg av tørrvarer og en stor avdeling for alternativ mat, er sjansene gode for at du forlater butikken vår med en handlekurv som inkluderer alt du har lyst på.
I tillegg har vi også en ferskvareavdeling med en av Norges lengste betjente ferskevarelinjer, en bakeri-avdeling med egne hjemmebakte brød, en kafeteria med et stort utvalg av kaffe, kaker, påsmurte rund-stykker og baguetter, og ikke minst en frukt- og grøntavdeling med et utvalg av spesialiteter som du ikke finner andre steder.