Frukt & grønt

Lorem ipsum

Kun det beste kjøttet lorem ipsum

I guess you guys aren’t ready for that yet. But your kids are gonna love it. Um, well it’s a delorean, right? I think you got the wrong car, McFly. How could I have been so careless. One point twenty-one gigawatts. Tom, how am I gonna generate that kind of power, it can’t be done, it can’t. That’s George McFly.

Utvalg

Vårt utvalg av kjøtt
Lorem ipsum

I guess you guys aren’t ready for that yet. But your kids are gonna love it:

• Chuck: Cut from the shoulder; tough but flavorful.
• Shank: Cut from the leg; very tough and chewy.
• Brisket: Cut from the breast; tough if not cooked properly.
• Rib: Cut from the rib area; very tender and flavorful.
• Short plate: Cut from the belly of the cow; chewy and quite tough.

Spesialiteter

Premium kvalitet og det «lille ekstra»

Med fokus på sortimentsbredde og kvalitet søker vi hele tiden den beste kvalitet og det lille ekstra i utvalg og råvarer. Alt fra ferske lokale råvarer i sesong til utvalgte kvaliteter fra hele verden!

Kjøtt & kylling

I vår kjøttvaredisk finner du kjøtt og kylling i verdensklasse! Vi fokuserer på ferske råvarer fra lokale leverandører, men har også de mest eksklusive kjøttkvaliteter som Wagyu, Omaha og Sashi som ble kåret til verdens beste kjøtt i 2019!

Les mer
Fisk og skalldyr

I vår fiskedisk finner du fersk sjømat i verdensklasse. Fisk og skalldyr leveres av Sjømathuset og Brødrene Berggren rett bortpå brygga og er så kortreis det kan bli.

Les mer
Ost

I ostegrotten finner du Norges fremste utvalg oster, og vi har til enhver tid mellom 100-200 oster i grotten. Her modnes de under perfekte forhold og kuttes og pakkes for hånd.

Les mer