Kjøtt og kylling i verdensklasse!

Premium kvalitet

Kun det beste kjøttet er godt nok for oss

I vår kjøttvaredisk finner du kjøtt og kylling i verdensklasse! Vi fokuserer på ferske råvarer fra lokale leverandører, men har også de mest eksklusive kjøttkvaliteter som Wagyu, Omaha og Sashi som ble kåret til verdens beste kjøtt i 2019! Hos oss mørner vi gjerne kjøttet en uke ekstra, fordi «mørt nok» ikke nødvendigvis er godt nok.

Utvalg

Premium Kvalitet

Med fokus på kvalitet og utvalg, er vi ekstra stolte av å kunne tilby noen av verdens fremste kvaliteter. Her snakker vi Premium kvalitet av ypperste klasse. Dette er kjøtt og kylling med helt spesielle kvaliteter og opprinnelse.

  • Meny Angus er vår beste kjøttkvalitet utviklet av våre kokker og engasjerte bønner med lidenskap for kvalitet, god dyrevelferd og norsk natur. Resultatet er kjøtt med fantastisk mørhet og marmorering - dette er en smaksopplevelse utenom det vanlige!

  • Sashi ble kåret til verdens beste kjøtt i 2018 og 2019 og er nøye utvalgt med bakgrunn i kvalitet, opprinnelse og fôr. Dyrene skal ha opprinnelse kun fra Holstein eller Ayrshire og skal ha gress som primærfôr.

  • Wagyu som betyr japansk kveg er verdenskjent for sin unike kjøttkvalitet og marmorering. Vi får vårt kjøtt fra den største produsenten Hokkaido og som fostrer opp på spesialdiett bestående av mais, ris og biproduktet etter sake produksjon.Denne dietten får de i 900 dager. Det er kombinasjonen av dyrenes unike genetikk, sammen med denne dietten - den unike marmoreringen kommer fra.

  • Omaha er fantastisk kjøtt fra USA og nærmere bestemt Omaha i Nebraska. Dyrene vokser naturlig uten kunstige tilsetninger, og de første leveåret spiser de gress og senere et fôr bestående av mais og maisprotein noe som gir et utrolig saftig og godt kjøtt med marmorering.

  • Lerstang Kylling Dette er en lokal kylling i verdensklasse! Kyllingen kommer fra Lerstang gård i Vestfold der den vokser opp med fokus på god dyrevelferd og romslig med plass. Lerstang kyllinger en rase som er definert som saktevoksende kylling, noe som gir en helt unik smaksopplevelse.

Spesialiteter

Premium kvalitet og det «lille ekstra»

Med fokus på sortimentsbredde og kvalitet søker vi hele tiden den beste kvalitet og det lille ekstra i utvalg og råvarer. Alt fra ferske lokale råvarer i sesong til utvalgte kvaliteter fra hele verden!

Kjøtt & kylling

I vår kjøttvaredisk finner du kjøtt og kylling i verdensklasse! Vi fokuserer på ferske råvarer fra lokale leverandører, men har også de mest eksklusive kjøttkvaliteter som Wagyu, Omaha og Sashi som ble kåret til verdens beste kjøtt i 2019!

Les mer
Fisk og skalldyr

I vår fiskedisk finner du fersk sjømat i verdensklasse. Fisk og skalldyr leveres av Sjømathuset og Brødrene Berggren rett bortpå brygga og er så kortreis det kan bli.

Les mer
Ost

I ostegrotten finner du Norges fremste utvalg oster, og vi har til enhver tid mellom 100-200 oster i grotten. Her modnes de under perfekte forhold og kuttes og pakkes for hånd.

Les mer