lokalButikken med
det lille ekstra

Din lokale kjøpmann og slakter som bidrar med det lille ekstra - som utgjør den store forskjellen
80+
Typer kjøtt og kylling
200
Ostesorter
40+
Typer sjømat
Hei! Vi er Meny Indre Havn, Sandefjord - den lokale butikken med det lille ekstra.

Meny Indre havn

Med lidenskap for God mat og service!

Meny Indre Havn har ønske om å være noe mer en stor Meny-butikk med stort og bredt utvalg. Vi ønsker å være din lokale kjøpmann og slakter som bidrar med det lille ekstra som utgjør den store forskjellen. 

Her hos oss skjærer vi kotelettkammen selv – så får du mer kjøtt på beinet og mindre bein på kjøttet. Vi før-krydrer kyllingen i ett døgn, slik at smaken sitter i kjøttet, ikke i skinnet.

Vi mørner grillkjøttet èn uke ekstra, fordi «mørt nok» ikke nødvendigvis er godt nok, og vi bruker sesongens deiligste marinader for å toppe det hele.

Vi baker i en skikkelig steinovn fordi det gjør brødet ferskest og skorpen sprøest. Vi gjør alt dette for vi er glade i god mat, og fordi vi tror at den som virkelig er glad i god mat, også driver god butikk. 

Velkommen til oss!

Spesialiteter

Premium kvalitet og det «lille ekstra»

Med fokus på sortimentsbredde og kvalitet søker vi hele tiden den beste kvalitet og det lille ekstra i utvalg og råvarer. Alt fra ferske lokale råvarer i sesong til utvalgte kvaliteter fra hele verden!

Kjøtt & kylling

I vår kjøttvaredisk finner du kjøtt og kylling i verdensklasse! Vi fokuserer på ferske råvarer fra lokale leverandører, men har også de mest eksklusive kjøttkvaliteter som Wagyu, Omaha og Sashi som ble kåret til verdens beste kjøtt i 2019!

Les mer
Fisk og skalldyr

I vår fiskedisk finner du fersk sjømat i verdensklasse. Fisk og skalldyr leveres av Sjømathuset og Brødrene Berggren rett bortpå brygga og er så kortreis det kan bli.

Les mer
Ost

I ostegrotten finner du Norges fremste utvalg oster, og vi har til enhver tid mellom 100-200 oster i grotten. Her modnes de under perfekte forhold og kuttes og pakkes for hånd.

Les mer

Våre Ansatte

Bilde av Menyansatt
Daglig Leder
Hans-Gunnar Wolf
Bilde av Menyansatt
Butikksjef
Kenneth Bolt
Bilde av Menyansatt
Assisterende Butikksjef
Jesper Øien
Bilde av Menyansatt
Frukt og Grønt ansvarlig
Trude Charlotte Kjærland
Bilde av Menyansatt
Ferskvaresjef
Patrick Castellano
Bilde av Menyansatt
Assisterende Ferskvaresjef
Niklas Hult

inspirasjon