Norges fremste
utvalg av ost

Ostegrotten

Perfekt modnet ost til enhver anledning

I ostegrotten finner du Norges fremste utvalg oster og vi har til enhver tid mellom 100-200 oster i grotten. Her modnes de under perfekte forhold og kuttes og pakkes for hånd. I ostegrotten finner du også spennende tilbehørsprodukter for en smakfull opplevelse!

Utvalg

Kvalitetsost i alle varianter

Hos oss finner du oster i alle varianter. Alt fra klassiske franske oster til spennende norske spesialiteter. Av ostevarianter kan du velge bland mange ulike varianter som blåmuggost, camembert, chèvre, hvitmuggost, kittmodningsost, fastost og smelteoster. Vi har også et stort utvalg norske spesial oster som i siste oste-VM tok både gull, søl og bronse!

Spesialiteter

Premium kvalitet og det «lille ekstra»

Med fokus på sortimentsbredde og kvalitet søker vi hele tiden den beste kvalitet og det lille ekstra i utvalg og råvarer. Alt fra ferske lokale råvarer i sesong til utvalgte kvaliteter fra hele verden!

Kjøtt & kylling

I vår kjøttvaredisk finner du kjøtt og kylling i verdensklasse! Vi fokuserer på ferske råvarer fra lokale leverandører, men har også de mest eksklusive kjøttkvaliteter som Wagyu, Omaha og Sashi som ble kåret til verdens beste kjøtt i 2019!

Les mer
Fisk og skalldyr

I vår fiskedisk finner du fersk sjømat i verdensklasse. Fisk og skalldyr leveres av Sjømathuset og Brødrene Berggren rett bortpå brygga og er så kortreis det kan bli.

Les mer
Ost

I ostegrotten finner du Norges fremste utvalg oster, og vi har til enhver tid mellom 100-200 oster i grotten. Her modnes de under perfekte forhold og kuttes og pakkes for hånd.

Les mer